AnasayfaSSSKayıt OlGiriş yap

Untitled Document
SeLena Gomez Kimdir? Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
chyreoop


avatar

Kadın
Yaş : 23 Kayıt tarihi : 27/08/08 Mesaj Sayısı : 613 Nerden : Adanaqq*... Lakap : nuRss,AngeL
MesajKonu: SeLena Gomez Kimdir? 9/4/2008, 12:45

Gerçek ismi: Selena Kayleigh Gomez
Doğum tarihi: 22.07.1992
Doğum yeri: New York

Filmografy
2002– 2005 Barney & Friends
2003 Spy Kids 3-D: Game Over Waterpark Girl appearances
2006 The Suite Life of Zack and Cody
2007 What's Stevie Thinking?
2007 Hannah Montana
2007– Wizards of Waverly Place
2008 Another Cinderella Story
2008 Horton Hears a Who!
2008 Princess Protection
_________________


1 yıldır AshLL]],,,tayLorswiter*~~
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.dersciyiz.com
''İmpossibLe''


avatar

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 27/08/08 Mesaj Sayısı : 236 Nerden : Lakap : Sol anahtaRı
MesajKonu: Geri: SeLena Gomez Kimdir? 9/4/2008, 13:49

aaaa selena hannah montanada damı oynadı :S
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
SheqerciXx


avatar

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 27/08/08 Mesaj Sayısı : 330 Nerden : LonDra Lakap : Maniaq,Candy,Gossip,MeLJar
MesajKonu: Geri: SeLena Gomez Kimdir? 9/5/2008, 18:12

evet oynadı hatta mileyin düşmanıı hahaha :F:
_________________


Nefes aLamıyoRum ,
seNiN soLuğuNu taşımayaN
şehiRLeRde...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
SeLena Gomez Kimdir? Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
TR-GeYiK :: 

ÜNLÜLER

 :: 

Demi & Selena

-