AnasayfaSSSKayıt OlGiriş yap

Untitled Document
Fasulye Bastısı (10 Kişilik) Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
qLzaRda


avatar


Yaş : 22 Kayıt tarihi : 28/08/08 Mesaj Sayısı : 118 Nerden : iZZZZMİR Lakap : Miss tuRan =))
MesajKonu: Fasulye Bastısı (10 Kişilik) 8/31/2008, 18:09

Malzemeler
1.5 kg. Kurufasulye
1/2 kg. Kuşbaşı Kuzu Eti
100 gr. Pastırma
1 Yemek Kaşığı Tereyağı
2 Baş Soğan
Kırmızıbiber, Tuz,
Karabiber


Yemeğin Tarifi
Soğanları temizleyip yemeklik kıyın. Bir tencerenin içine tereyağını, kuzu etini ve soğanı koyup harlı ateşte soğanlar ve etler pembeleşinceye kadar kovurun.
Dilimlenmiş pastırmayı ilave edip 1 -2 dakika daha kavurmaya devam edin.
Akşamdan ıslatılmış kurufasülyeyi ekleyin. Tencereye yemeğin üstünü örtecek kadar et suyu ve su koyun. Kırmızıbiber ve biraz şeker ilave edip karıştırdıktan sonra kapağı kapatıp orta hararetii ocakta suyunu çekinceye kadar pişirin. Yemeğin tuzunu ateşten indirmeye yakın atın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
lp_koliq


avatar

Erkek
Yaş : 20 Kayıt tarihi : 29/08/08 Mesaj Sayısı : 80 Nerden : mudanya Lakap : deve/tosun
MesajKonu: Geri: Fasulye Bastısı (10 Kişilik) 9/1/2008, 10:49

teşekkürler
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
|SeyDanH|
MesajKonu: Geri: Fasulye Bastısı (10 Kişilik) 9/5/2008, 20:53

saol cnms
_________________


CeHenneM ßoş. . . BüTün ŞeyTanLaR BuRDa.. x) (=
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Fasulye Bastısı (10 Kişilik) Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
TR-GeYiK :: 

GENEL KARIŞIK

 :: 

Yemek Tarifleri

-